Fotball

Vi spiller fotball i aldersbestemte klasser. Høsten 2020 har vi følgende lag:

Gutter 16 – 11-er fotball for gutter født 2004

Laget ble startet da gutta var seks år gamle. Vi var det første laget i Nuil som begynte å trene vinterstid i hall/ gymsal og det første laget på veldig lenge som klarte å stille 11-er lag. Vi har alltid satset på det sosiale og viktigheten av at alle som vil skal være med. Det tror vi kan ha resultert i at vi nå er det største laget på Ringerike med 04 kullet.

Laget består i dag av gutter fra hele distriktet og spiller i første divisjon. Vi trener på Trøgstad vår, sommer og høst, to til tre ganger i uka. Vintertrening foregår på Aka Arena og kunsgresshallen. Vi prøver å få til fire cuper per sesong med en overnatting.

Målet vårt er å stille med juniorlag sesong 2021 til 2022 og på sikt A-lag.

Trener
Pål Selte

Trener
Thomas Broberg

Lagleder
Bjørn Bratsberg


Gutter 15 – 11-er fotball for gutter født 2005

Gutter 15 er et lag sammensatt av spillere fra hele distriktet som holder et godt nivå i Buskerud Fotballkrets. I fjor spilte laget Interkrets for gutter 14, denne sesongen spilles det i G15 1. divisjon. Laget deltar på cuper som Adidas Cup (NM aldersbestemte lag) og HamKam talentcup hvor laget har hevdet seg godt. I tillegg har vi deltagelse på lokale cuper, samt cuper i Drammen / Oslo Regionen.

Treningstider: Mandag, Onsdag, Torsdag. Hovedvekt av treninger foregår på klubbens hjemmebane på Trøgstad, alternativt Aka Arena. Spillerstall: 18 spillere fra Ringerike og Hole.

Laget jobber kontinuerlig med den enkelte spilleren og lagets utvikling både med generell fotballforståelse, spillformer og fotballferdigheter.

Hovedtrener
Jørn Atle Støa
Tlf 907 96 823

Ass. trener
Morten Eikenes

Ass. trener og
lagleder

Lars Arne Gravseth
907 97 030

Lagleder
Elisabeth Brager


Gutter 12 – 9-er fotball for gutter født 2008

Vi er et lag som har spilt sammen siden 1 klasse. Vi har spillere fra både Benterud skole og Vang skole. Vi deltar i seriespill på vår og høst, futsal på vinteren og ca fire cuper i året. Vi er meldt på «øvet» i seriespill. Sommersesongen trener vi onsdager på Trygstad, og vintersesongen mandager i Benterudhallen.

Trener
Eirik Hinna
Tlf 412 36 667

Trener
Frank Haraldsen
Tlf 948 06 763

Lagleder
Kenneth Enger
Tlf 932 22 552


Gutter 7 – 5-fotball for gutter født i 2013


Gutter og jenter 7 – 3-er fotball for barn født i 2014

Vi er et lag som startet opp høsten 2020 og består av jenter og gutter fra både Benterud skole og Steinsfjorden Montesorriskole. Vi har trening en gang i uka med to engasjerte trenere. I utendørssesongen trener vi torsdager på Trøgstad og i vintersesongen torsdager på Steinsfjorden Montesorriskole. Vi deltok ikke i seriespill i 2020-sesongen, men er påmeldt med to 3-er-lag for denne sesongen.

Trenere: Kent Rune O. Idland og Trine Hamborg Dahl

Lagledere: Nancy Niemann og Maria Hjelmtvedt